МВС заявило про вихід із ДУКу 40 бійців. ПС заявляє про "очищення"

Понеділок, 13 липня 2015, 17:50

МВС повідомляє про вихід із ДУК "Правий сектор" 40 бійців та їхнє приєднання до полку "Азов", в ПС цей процес називають "очищенням".

Як ідеться в повідомленні прес-служби МВС, 40 бійців виходять із 7-го окремого батальйону ДУК під керівництвом комбата Руслана Камчака із псевдо "Рем".

Він зізнався, що "давно вийшов з "Правого сектора", але не оголошував про це".

"Зараз будемо входити до складу офіційних структур. Знаходимося на тих же позиціях, де й були", -  заявив Качмала.

У той же час у самому ДУК повідомили, що ще 26 червня наказом командира корпусу Андрія Стемпіцького 7-й окремий батальйон був переформований у 7-й запасний батальйон.

Крім того, керівник інформслужби ДУКу Алла Мегень заявила "Українській правді", що поки не має інформації про точну кількість бійців, які вирішили піти.

"Насправді відбувається очищення ДУКу від непотрібних бійців. Відповідні служби у Добровольчому українському корпусі сьогодні займаються тими мав наміри розвалити ДУК зсередини. Цього не буде", - заявила Мегень.

"Якщо від нас йдуть якісь люди, про їхній склад мені поки офіційно не відомо, то дякувати богу. ДУК постійно очищається. В екстремальних умовах це ще намагаються якось "озвучити", але це абсолютно нормальний процес", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування