Твіттер Авакова зламали з повідомленням про Яроша

Вівторок, 14 липня 2015, 12:04

Твіттер-аккаунт Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова зламаний з фейковим повідомленням про нібито підготовку документів про зняття з керівника Правого сектора, депутата Дмитра Яроша недоторканності.

Повідомлення з посиланням на раніше нікому невідомий сайт http://avakov.com/ з'явилося від імені Арсена Авакова.

 

Як підтвердив "Українській правді" сам міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, твіттер був зламаний.

"Це злам", - сказав він і додав, що вже видалив фейкове повідомлення зі свого твіттера.

У повідомленні на фейковий сайт говорилося: "За результатами розслідування подій у Мукачевому вже ясно, що партія "Правий сектор" кинула серйозний виклик державі та його безпеці. Як би не хотів Дмитро Ярош дистанціюватися від дій своїх бійців в Мукачевому, нам точно відомо, що все відбувалося з його відома".

"Міністерство внутрішніх справ України спільно з Генеральною прокуратурою планує поставити перед Верховною Радою питання про позбавлення депутатської недоторканності лідера "Правого сектора" для проведення необхідних слідчих дій. Відповідний пакет документів буде представлений на розгляд парламенту найближчим часом", - говорилося в фейковому повідомленні.

Як відомо, раніше був зламаний твіттер РНБО, в якому постили також фейкові повідомлення нібито від імені "Правого сектора".

Сайт http://avakov.com/ був створений ще в 2005 році, час його реєстрації спливає 21 лютого 2016. У компанії, яка його реєструвала, відмовилися називати ім'я людини, на яку записаний сайт, зазначивши, що таку інформацію мають право розкривати на запит СБУ і ще кількох установ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування