Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В МВС запевнили, що готові до провокацій у день виборів в Чернігові

Субота, 25 липня 2015, 19:47

Правоохоронці готові до можливих провокацій у день голосування у Чернігові на довиборах до Верховної Ради.

Про це на брифінгу 25 липня заявив заступник глави МВС України Сергій Яровий.

"На завтрашній день ми готові до всіх провокацій - штатним, позаштатним, які можуть виникати", - сказав він 

"Повірте мені, сил у нас достатньо для того, щоб ми підтримали порядок, дали людям нормально, цивілізовано проголосувати. Хто буде цьому протистояти, то, відповідно, ми будемо діяти жорстко, але в правовому полі", - додав він.

Крім того, Яровий повідомив, що буде посилено контрольні пости на в'їзді до міста та патрулі на вулицях Чернігова.

Як зазначив начальник УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін, наразі правоохоронці проводять комплекс профілактичних заходів для недопущення грубих порушень громадського порядку напередодні і в день виборів у 205 окрузі.

За повідомленням прес-служби МВС, міліція, спецбатальйони і Нацгвардія виконують основну задачу – охорону громадського порядку і збереження спокою громадян напередодні виборів у 205 окрузі.

"Міліція працювала і продовжує працювати в посиленому режимі", - зазначив Альохін.

"Основна маса правоохоронців з усіх підрозділів і служб несуть службу на чернігівських вулицях з метою не допустити провокацій. На в’їздах до міста застосовується тактика мобільних блокпостів, яка являє собою спільне патрулювання працівників ДАІ, бійців спецпідрозділів та Нацгвардії", - повідомив  він. 

На автотрасах області додатково виставлені мобільні блокпости для ретельного контролю транспорту, який в'їжджає в область. Мета – не допустити приїзду екстремістсько налаштованих громадян, які братимуть участь у проплачених провокаціях.

"Працівники ДАІ вибірково зупиняють транспортні засоби, перевіряють документи у водія і пасажирів, з їх дозволу оглядають багажник автомобіля. Наразі фактів вилучення зброї, вибухівки чи літератури сепаратистського характеру не зафіксовано", - зазначено у повідомленні.

Провокацій і різного роду правопорушень не допущено.

Фото - прес-центр МВС
 
 

Як відомо, довибори у Чернігові на окрузі №205 відбудуться 26 липня.

Українська правда, Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування