ЗМІ: На Полтавщині у ДТП двоє загинули, четверо травмовані. Серед них голова КСУ

Понеділок, 27 липня 2015, 02:27

На Полтавщині на 320 км автодороги "Київ-Харків" 26 липня близько 20:00 сталася автомобільна аварія.

Як повідомляє облуправління МВС, водій легковика марки "Toyota Camry" зіткнувся із автомобілем "Nissan".

Внаслідок ДТП водій автомобіля "Nissan" та його пасажир загинули, двоє пасажирів "Nissan" – травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля "Toyota Camry".

"Правоохоронці з’ясовуютьобставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодовнесення факту до ЄРДР за ч.3 ст.286 КК (Порушення правил безпекидорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керуютьтранспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше людей)", - повідомили в міліції.

Разом з тим інформагенція "Полтава" повідомляє, що  аварія сталася під Полтавою поблизу с. Циганське.

"Свідки ДТП зазначають, що Toyota Camry виїхала на зустрічну смугу, що стало причиною зітнення з автомобілем, в якому їхала родина з трьома дітьми. Також свідки аварії зазначають, що пасажиром "Toyota" був голова Конституційного суду України Юрій Баулін", - йдеться у повідомленні. 

 
 

Як відомо, у червні СБУ направила до Генпрокуратури докази для винесення підозри голові Конституційного суду України Юрію Бауліну.

Баулін підозрюється у зловживанні службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки - узурпацію влади екс-президентом України Віктором Януковичем.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування