"Оболонь" вироблятиме пиво в Росії

Понеділок, 27 липня 2015, 18:08

Пиво під ТМ "Оболонь" однойменної української корпорації буде випускатися на заводі "Московської пивоварної компанії".

Про це повідомили в прес-службі компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми підписали ліцензійний контракт на виробництво пива ТМ "Оболонь", - повідомили в прес-службі.

За її даними, до заборони РФ поставок пива української компанії її частка в загальних обсягах російського імпорту пива оцінювалася більш 50%.

Як повідомлялося, Росспоживнагляд з 15 серпня заборонив ввезення до Росії спиртних напоїв і пива деяких українських виробників.

Зокрема він торкнувся продукції виробництва ПАТ "Оболонь", ПАТ "Сан ІнБев Україна", ТОВ "Українська дистрибуційна компанія".

Oasis в 2008 році створила "Московську пивну компанію", в 2010-му купила в Білорусії провідного виробника соків "Стара фортеця".

Вона також об'єднує компанію Althaus GMBH (Німеччина) і компанію "Оазис" (Казахстан). Потужність її пивоварного заводу в Росії становить 4 млн гектолітрів на рік.

У січні 2012 року велика українська пивоварна компанія "Перша приватна броварня" (ППБ) об'єднала активи з групою Oasis CIS, якої на той час в Україні належав пивобезалкогольний комбінат "Радомишль".

Загальна потужність цих двох заводів компанії становить 2 млн гектолітрів пива на рік. У 2013 році ППБ почала розлив пива в Росії на потужностях "Московської пивоварної компанії".

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News