Саакашвілі: в Одеській ОДА у інвесторів вимагають "відкат" з інвестицій

Субота, 4 липня 2015, 03:54

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що в облдержадміністрації в іноземних інвесторів вимагають "відкат" за вкладення інвестицій 880 млн дол.

Про це Саакашвілі заявив сьогодні ввечері під час зустрічі з керівниками управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції, а також відділу внутрішнього аудиту, передає УНІАН.

"Нещодавно говорив з інвесторами, які скаржаться на екологічний департамент. Йдеться про 880 млн дол інвестицій в Одесу. Ми не говоримо не про пляжі, а про місце у внутрішній частині міста ... Їм не дають дозвіл і абсолютно прозоро натякають на хабар. І це (дозвіл) не видається без будь-яких пояснень вже тривалий час ", - заявив Саакашвілі, коментуючи бездіяльність чиновників адміністрації, які йому доповіли, що, зокрема, в роботі департаменту екології та природних ресурсів виявлені лише незначні порушення.

Керівник області акцентував, що називати роботу департаменту "з деякими недоліками - м'яко кажучи, неправда, ми говоримо про катастрофу".

Раніше Саакашвілі заявив, що кожен рік на митниці в Одесі крадуть, щонайменше, мільярд доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News