Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У неділю бойовики стріляли 30 разів - "заборонене" озброєння, БМП, міномети

Неділя, 5 липня 2015, 22:39

Протягом 5 липня з опівночі до 20:00 російсько-терористичні війська здійснили понад 30 обстрілів позицій сил АТО по всій лінії розмежування.

Як повідомили у прес-центрі АТО, тричі на Маріупольському напрямку бойовики застосували озброєння, що заборонено Мінськими домовленостями. 

"О 6.07 протягом години проросійські бандформування вели обстріл із 120-мм мінометів по позиціях сил АТО в районі Старогнатівки. З 6.40 протягом двох годин окупанти вели обстріл по силах АТО зі 122-мм артилерії в районі н.п. Бахчовик. О 7.40 розпочався обстріл мінами калібру 120-мм по позиціях сил АТО в районі н.п. Миколаївка, який тривав близько години", - йдеться  у повідомленні штабу. 

Також бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї по силах АТО в районі н.п. Станиця Луганська, Щастя, Сизе, Болотене, Кримське на Луганщині.

У передмісті Донецька під ворожим обстрілом опинились Мар’їнка та Опитне. Лунали постріли також у районах населених пунктів Золоте, Лозове. О 10.50 в районі н.п. Луганське бойовики вели обстріл сил АТО з БМП.

Зафіксовано 6 прольотів ворожих безпілотних літальних апаратів на Луганському напрямку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування