Розпочато розслідування у справі про "рюкзаки Авакова" - ГПУ

Понеділок, 6 липня 2015, 19:03

В. о. генерального прокурора, перший заступник генпрокурора України Володимир Гузир підтверджує інформацію про розслідування за фактом можливих зловживань при закупівлі рюкзаків для МВС та Нацгвардії.

Про це він заявив на брифінгу в понеділок у Києві

"Розпочато досудове розслідування за цими обставинами", - сказав Гузир, відповідаючи на запитання про те, чи відповідає дійсності інформація про нібито відкриття кримінального провадження щодо "рюкзаків Авакова" - у зв'язку з неякісним виготовленням рюкзаків для МВС і Нацгвардії фірмою, яку пов'язують з дружиною глави МВС.

За словами Гузиря, це кримінальне провадження розпочато за його наполяганням, воно перебуває на розслідуванні у спеціального управління, що займається розслідуванням злочинів, скоєних високопоставленим чиновниками.

"Стверджувати, що на сьогоднішній день там є якісь фігуранти, я не маю дозволу процесуального керівника", - пояснив він.

Раніше журналіст Роман Бочкала на сторінці в Facebook із посиланням на інформацію з Генпрокуратури написав: "Старший слідчий з особливо важливих справ. ГПУ відкрила кримінальне провадження щодо рюкзаків Авакова. Щодо тих самих, що за 3000 грн і яких ніхто не бачив".  

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...