Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков створив управління, яке очолить екс-дружина Тищенка

Вівторок, 7 липня 2015, 21:12

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков створив у структурі відомства Управління із забезпечення повернення активів, отриманих злочинним шляхом.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці у вівторок ввечері.

Нечто техническое, но очень важное.Приказом по министерству создал - Управление по обеспечению возврата активов, получе...

Posted by Arsen Avakov on 7 липня 2015 р.

За словами міністра, відомство очолила Олена Тищенко.

У функціях Управління буде забезпечення тісної співпраці з правоохоронними органами інших держав для якнайшвидшого виявлення та заморожування активів осіб, щодо яких проводиться слідство МВС України.

Крім того, відомство повинне буде забезпечити стягнення кримінальних активів на користь держави на підставі рішень українських та іноземних судових органів.

Тищенко та її підлеглі буде займатися аналітичною підтримкою слідства МВС і координаційною взаємодією із Держфінмоніторингом та Генпрокуратурою в рамках поставлених завдань.

Управління також проводитиме збір та аналітичну обробку інформації з усіх відкритих джерел інших держав із забезпечення максимальної ефективності слідства МВС України.

Відомо, що Олена Тищенко є колишньою дружиною бізнесмена Сергія Тищенка.

Раніше "Українська правда" опублікувала текст, присвячений великому скандалу - реалізації конфіскованих у бізнесмена Сергія Курченка нафтопродуктів приватними структурами бізнесмена Сергія Тищенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування