Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В районі Старогнатівки тривають пошуково-рейдові дії

Понеділок, 10 серпня 2015, 10:05

Інформація про зайняті силами АТО позиції відрізняється: за одними даними, вони дійшли до Новоласпи, за іншими - бойовики відкинуті до Білокам'янки.

Так, прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний повідомляє, що українські сили ударом у відповідь на атаку увірвалися у Новоласпу.

За його словами, в 3:25, після артобстрілу позицій сил АТО в районі Миколаївки, Старогнатовки, Богданівки, Новогригорівки, формування "ДНР" пішли в наступ в районі Старогнатовки. При цьому використовувалася підтримка танків, повідомляє Новости Маріуполя.

 

ВСУ було дано дозвіл на вогонь у відповідь з артилерії. Зазнавши великих втрат, противник відступив. Українські силовики здійснили контратаку, увірвалися у Новоласпу, зазначив Чепурний.

Інформація про втрати і руйнування уточнюється.

У той же час за інформацією керівника прес-центру Генштабу Владислава Селезньова, бойовики відступили в район села Білокам'янка – трохи південніше від Новоласпи.

 

Він додав, що станом на зараз у тому районі проводяться пошуково-рейдові дії, щоб виявити бойовиків, що лишилися, і відновити статус-кво.

"Відомо, що в атаці брали участь до 400 бойовиків, які йшли за підтримки танків, мінометів і артилерії. Ситуація під нашим контролем", - додав Селезньов у коментарі УП.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування