Речник Путіна засвітив на власному весіллі годинник за 37 мільйонів: "позичив"

Неділя, 2 серпня 2015, 16:53

Речник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков на власному весіллі "засвітив" годинник, вартість якого становить приблизно його 4 річних заробітки - 37 мільйонів рублів. 

Про це пише російський опозиційний політик Олексій Навальний.

"Щасливий молодий з 1989 року на держслужбі по лінії МЗС і законних мільйонів нажити ніяк не міг.  А годинник на правій руціявно свідчить про те, що є якісь деталі біографії, про які ми не знаємо. Це Richard Mille RM 52-01. Випущені обмеженою кількістю - усього 30 штук. В інтернеті ціна таких годинників різниться від 600 000 євро до 1,4 млн доларів", - зазначив він.

 

"На які такі джерела прес-секретар глави держави може придбати годинник, вартістю у 4 своїх річних оклади?", - зазначив Навальний і нагадав: за декларацією, річний прибуток Пєскова становив 9, 184 млн рублів. 

Згодом Пєсков прокоментував походження дорогого годинника: за його словами, його подарувала дружина Тетяна Навка на весілля, пише РБК

"Дійсно, годинник дуже дорогий. Але коштує значно дешевше, ніж вказують деякі товариші", - заявив Пєсков, зазначивши, що подарунок було зроблено в день весілля.

Однак при цьому блогери вказують, що цей годинник вже було помічено на руці Пєскова ще 15 тижнів тому. 

Згодом російська газета "МК" опублікувала "пояснення" одного з гостей весілля Пєскова та Навки - Олега Мітволя. За його словами, годинник було надіто "спеціально для глядачів", і він не належить Пєскову, а був позичений в одного з  гостей. 

"Під час весілля Пєсков розумів, що його будуть фотографувати, а картки потім розлетяться по інтернету. ... Молодята вирішили пожартувати. Пєсков на час позичив годинник у когось зі своїх знайомих, які були присутні на святі, позував з ними. Ми чекали, що журналісти відреагують на цю качку. Наступного дня всі стали підраховувати, скільки коштує годинник, і яким чином чиновник міг на свою скромну зарплату придбати таку розкіш", - заявив він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування