Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб: У неділю бойовики 51 раз порушили "режим тиші"

Неділя, 2 серпня 2015, 21:49

Протягом 2 серпня в зоні АТО тривали збройні провокації російсько-терористичних угруповань, з опівночі до 18:00 ворог 51 раз порушив режим припинення вогню. 

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

"Основна напруга зберігається поблизу Донецька. Спостерігалася активізація обстрілів на Артемівському напрямку. Бойовики зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по селищах Луганське, Золоте, Санжарівка, Розсадки", - повідомили у штабі. 

Також бойовики цілеспрямовано обстріляли райони Авдіївки, де немає позицій сил АТО. 

"За оперативними даними, серед бойовиків незаконних збройних формувань відмічається зниження рівня морально-психологічного стану. Основною мотивацією до війни для цих людей є гроші і мародерство на захоплених територіях. Проте погіршення фінансового забезпечення призводить до невдоволення і нерідко відмови від участі у бойових діях", - заявили у прес-центрі АТО.

"До песимізму також призводять і чутки про майбутню зміну керівництва так званих республік "ДНР і ЛНР". Для підняття бойового духу ватажки незаконних бандформувань нерідко вдаються до відвертого шахрайства, демонструючи пересування бронетехніки, яка нібито демонструє міць фейкових об’єднань", - зазначили у штабі. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування