Під час сутички футбольних фанів постраждав депутат

П'ятниця, 21 серпня 2015, 11:24

Під час сутички футбольних фанатів України та Польщі у Києві отримав поранення народний депутат від БПП Андрій Антонищак.

Про це повідомляє прес-служба БПП з посиланням на депутата.

Інцидент стався в четвер ввечері у Києва на Михайлівській площі.

"Вчора на Михайлівській площі відбувалось зібрання сотників самооборони Майдану, де розташований офіс організації. Ми стали свідками того, як фанати польського футбольного клубу "Легія" нападали на українських правоохоронців. Намагалися бити їх, стягували з них шоломи і викрикували антиукраїнські гасла", - повідомив він.

 

"Я не міг залишатися осторонь і підійшов до місця сутичок з тим, щоб заспокоїти хуліганів, так як я володію польською мовою", - повідомив Андрій Антонищак.

За словами депутата, під час спроб заспокоїти польських фанатів,з їхньої сторони йому в ноги була кинута світло-шумова граната, внаслідок чого він отримав поранення ноги.

Андрій Антонищак також повідомив, що після звернення до лікарів, його стан задовільний.

"Відверті хуліганські дії польських громадян, які називають себе "вболівальниками" є неприпустимими. Вони нічого спільного не мають зі спортом. Більше того, вони є дикими і небезпечними з огляду на те, що наші країни об’єднують зусилля і протистоять спільному ворогу. Адже ні для кого не секрет – на Україні імперські амбіції Путіна не зупиняться, наступною буде Польща", - вважає Антонищак.

"Я переконаний, що абсолютна більшість поляків з Україною і підтримують нас. А тим, хто приїхав до нас розпалювати міжнаціональну ворожнечу, демонструвати шовінізм по відношенню до України – в Польщі буде дана відповідна оцінка як суспільства, так і польських правоохоронних органів",- підкреслив Андрій Антонищак.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News