Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березенко досі не зареєструвався депутатом

Вівторок, 25 серпня 2015, 16:03

Центральна виборча комісія продовжила Сергію Березенку, обраному депутатом на проміжних виборах в окрузі №205 у Чернігові, термін подачі документів для реєстрації парламентарієм до 25 вересня.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляють "Українські новини".

Зазначається, що 21 серпня в Центрвиборчком надійшла заява Березенка про наявність поважних причин, що не дозволяють йому у встановлений законодавством термін подати необхідні для реєстрації депутатом Ради документи

Березенко попросив продовжити термін реєстрації на 1 місяць у зв'язку з відсутністю указу президента про його звільнення з посади голови Державного управління справами.

Результати проміжних виборів у Чернігові були офіційно оприлюднені 3 серпня.

Відповідно термін подачі необхідних для реєстрації парламентарієм документів закінчується 25 серпня.

Відповідно до законодавства, голова Держуправління справами призначається і звільняється з посади президентом за поданням глави Адміністрації президента.

ЦВК визнала зазначені в заяві Березенка причини поважними і встановила термін подачі необхідних для реєстрації депутатом Ради документів до 25 вересня.

Березенко народився 1984 года, освіта вища, проживає в Києві, до обрання парламентарієм був головою Державного управління справами.

На виборах 26 липня за нього проголосували 17 782 виборця (35,9%).

Як повідомлялося, довибори депутата Ради в окрузі №205 пройшли 26 липня у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень обраного в цьому окрузі Валерія Куліча, який 31 березня був призначений головою Чернігівської обласної державної адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування