Саакашвілі: створюємо у МВС спецпідрозділ для боротьби з корупціонерами

П'ятниця, 28 серпня 2015, 12:09

У структурі управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області створять спеціальний підрозділ, який займеться корупцією в обласній адміністрації та міліції.

Про це повідомив глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, коментуючи схоплення на хабарі керівника одеської міліції.

"Проблема по всій країні, але в Одесі міліція реально перетворилася на добре організований кримінальний синдикат, який займається кришуванням, рйдерством… Із цим треба закінчувати", - сказав він.

"На мій погляд, їх (міліціонерів) треба повністю розпустити й по-новому організувати, а на цьому етапі, разом із Арсеном Аваковим ми створюємо спеціальний підрозділ усередині МВС, співробітників якого відберемо ретельно й вони займуться корупцією всередині адміністрації й міліції", - заявив Саакашвілі.

"А поки ми повинні продовжити арешти не лише стрілочників, але, як було вже у випадку з військкомом області й головою УВС учора, високих посадових осіб. У тому числі й в обласній адміністрації слід провести таку ж чистку", - додав він.

Вчора на місці злочину при отриманні хабара за кришування, був затриманий керівник одеської міліції. Підтвердилося те, щ...

Posted by Mikheil Saakashvili on Friday, August 28, 2015

Напередодні, 27 серпня, начальника Одеського міського управління міліції затримали під час отримання хабара в 20 тисяч доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування