Порошенко: "маршал Гречка" не повинен брати участь у виборах

П'ятниця, 28 серпня 2015, 13:54

Президент Петро Порошенко агітує за посилення виборчого законодавства з метою недопущення підкупу виборців.

Про це він сказав, виступаючи на об'єднавчому з'їзді партій "Солідарність" і УДАР у п'ятницю в Києві.

"Місцеві вибори мають пройти так само бездоганно і організовано як були проведені президентські вибори в травні 2014 року і парламентські вибори в жовтні, в повній відповідальності з європейськими стандартами", - сказав Порошенко.

"До порушників виборчого законодавства влада має суровою, які б партійні квитки не стирчали з кишень порушників", зазначив президент.

"Переконаний, що "маршал Гречка" більше ніколи не повинен брати участь в українських виборах", - сказав Порошенко.

Глава держави просить депутатів опрацювати зміни до закону, які унеможливлять підкуп виборців і посилять відповідальність застосування подібних технологій.

Як відомо, "маршалом Гречкою" після виборчої кампанії в Чернігові неофіційно нарекли екс-заступника губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського Геннадія Корбана за влаштовану кампанію з роздачею безкоштовної гречки виборцям.

В этот момент проходит съезд партии «Солидарность - УДАР» . Шпионы УКРОПА пробрались внутрь. Во время выступления на съе...

Posted by Gennady Korban on 28 серпня 2015 р.

На виборах у липні 2015 року Корбану протистояла людина Порошенка, на той момент керівник Державного управління справами (ДУС) Сергій Березенко.

Обидва кандидати зробили ставку на найбільш малозабезпечену і незахищену категорію населення Чернігова.

30-річного Березенка (колись працював радником Леоніда Черновецького), який в підсумку виграв ивбори, звинувачували в активному використанні адмінресурсу та роздачв коштів населенню.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування