Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інформатору "ДНР" дніпропетровський суд дав 8 років в’язниці

П'ятниця, 28 серпня 2015, 14:46

У Дніпропетровську засудили до 8 років позбавлення волі уродженця Черкаської області за сприяння терористичній діяльності так званої "ДНР" і незаконне зберігання боєприпасів.

Як повідомляє Генпрокуратура, Амур-Нижньодніпровський райсуд Дніпропетровська визнав 37-річного чоловіка винним за ч. 1 ст. 258-3 КК і ч. 1 ст. 263 КК України відповідно.

За даними слідства, на початку 2014 року цей громадянин "неодноразово здійснював збір даних щодо місць дислокації та переміщення територією Запорізької, Харківської та Донецької областей підрозділів та формувань Збройних сил України, задіяних у проведенні антитерористичної операції".

У подальшому він за матеріальну винагороду передавав ці дані через соцмережу "Вконтакте" учасникам "ДНР" для використання у злочинній діяльності.

Крім того, засуджений незаконно придбав та зберігав у своїй квартирі дві гранати Ф-1 та запал до бойової ручної гранати.

"Свою провину чоловік повністю визнав. Суд погодився з позицією державного обвинувачення, яке підтримувалось прокуратурою Дніпропетровської області, та призначив зловмиснику покарання у вигляді 8 років позбавлення волі", - інформує ГПУ.

Як відомо, "ДНР" в Україні визнано терористичною організацією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування