Адвокат Савченко оцінив ймовірність її обміну на полонених ГРУшников

П'ятниця, 28 серпня 2015, 18:26

Захист української льотчиці і депутата Надії Савченко вважає, що говорити про її обмін на російських військових Євгена Єрофеєва і Олександра Александрова можна буде тільки після винесення вироку.

Про це "Інтерфаксу" в п'ятницю заявив адвокат Савченко Микола Полозов.

"Я вважаю, що рішення судів щодо Савченко і тих двох росіян все-таки будуть прийняті. Після цього вже можливий якийсь діалог", – сказав він.

Реклама:

Полозов зазначив, що, наприклад, сторони можуть домовитися про те, що Савченко і Александров з Єрофеєвим будуть відбувати покарання на батьківщині.

"Звичайно, можна було і не чекати винесення вироків, але я думаю, що для цього повинні були бути проведені якісь політичні переговори", – сказав Полозов.

Як відомо, російські співробітники Головного розвідувального управління Єрофеєв і Александров були затримані під час бою в Луганській області у травні.

ВІДЕО ДНЯ

Савченко була викрадена луганськими бойовиками в червні 2014 року і насильно вивезена в Росію, де з тих пір утримується у в'язницях. Її звинувачують у причетності до вбивства двох російських журналістів і в незаконному перетині кордону з Росією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування