У пожежі в одеській висотці є постраждалі. Причини пожежі встановить комісія

Субота, 29 серпня 2015, 19:07

Державна архітектурно-будівельна інспекція України створює тимчасову комісію для з’ясування причин та обставин масштабної пожежі багатоповерхового будинку в Одесі за адресою вул. Гагарінське Плато, 5/1.

Про це йдеться у повідомленні  Держархбуінспекції, поширеному 29 серпня.

"Держархбуінспекція забезпечить швидку та ефективну роботу комісії і представить громадськості її висновки та результати найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, комісія дослідить дотримання норм містобудівного законодавства і державних будівельних норм у процесі будівництва та введення в експлуатацію зазначеного об’єкта.  

Разом з тим, як повідомляє МНС,  у 24-поверховому житловому будинку горів утеплювач на площі 600 метрів квадратних з 1 по 24 поверхи.

"На пожежі працювало 20 одиниць техніки та 80 чоловік особового складу. Гасіння пожежі ускладнювало  відсутність внутрішнього протипожежного водопостачання. Пожежу локалізовано о 17:40 та ліквідовано о 17:57", - зазначили в МНС.

За повідомленням Думской.net, стало відомо, що в результаті пожежі постраждали два рятувальники.

"Їх госпіталізували з несвідомому стані. Пожежники отруїлися отруйними продуктами горіння пластикової обшивки будівлі", - зазначає видання.

На місці пожежі був присутній  глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі. 

Фото з сайту Думская. net
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування