Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-голова міліції Романов, який здав Донецьку ОДА, вирішив виїхати з Києва

Понеділок, 3 серпня 2015, 11:07

Екс-начальник Головуправління МВС у Донецькій області Роман Романов залишив Київ, посилаючись на погрози, що надійшли після публікації інформації про його місце перебування.

Про це він по телефону розповів журналісту "Новости Донбасса".

"Після того, що сталося і що люди стали писати в коментарях, про те, що машину треба спалити і розстріляти сім'ю, я вирішив залишити Київ. Бути новим Бузиною я не хочу ", - заявив він.

"Пану Фірсову (народний депутат з фракції Блок Петра Порошенка - ред.), Як представнику влади, краще займатися реформами, а не піаритися, напевно тому що у нього з реформами не дуже виходить, він займається піаром", - сказав Романов.

 

Він додав, що пішов у відставку 5 березня 2014 "після мітингу на площі, коли вивозили уболівальників".

У цей день в Донецьку було скоєно напад на мітинг на підтримку єдності країни. На площі почалася масова бійка вболівальників ФК "Шахтаря" з людьми, з російською символікою. Тоді міліції вдалося взяти уболівальників в кільце, відгородивши їх від нападників, посадити в автозаки, і вивезти з площі Леніна, де проходив мітинг.

Романов сказав, що подав у відставку тому, що "бачив що є недовіра". "Я пану Фірсову сказав, що історія все розставить на свої місця, він вирішив попіаритися це його право".

Екс-начальник донецької міліції підтвердив, що він відвідував Крим, як "все влітку відвідують". Романов не згоден із звинуваченнями в "здачі Донецька" і "зраді". "Я народився в Донецьку, і людей Донецька я ніколи не зраджував".

Романов розповів, що він спілкується зі своїми колишніми колегами, що опинилися по різні сторони конфлікту. "Я людина комунікабельна, спілкуюся, як з одними, так і з іншими".

Нагадаємо, 3 березня 2014 Романов завів до сесійної зали Донецької обласної ради оголосив себе "народним губернатором" Павла Губарева, який поставив депутатам ультиматум, після чого почався штурм будівлі облради, завершився його захопленням. Міліція не перешкоджала штурму нібито, щоб уникнути жертв.

31 липня Фірсов на своїй сторінці у Facebook опублікував фотографію Романова, зроблену в одному зі спортивних клубів Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування