Антикорупційне бюро оголосило ще 18 вакансій

Понеділок, 3 серпня 2015, 13:32

Національне антикорупційне бюро 3 серпня оголосило конкурс на 18 вакантних посад.

Про це у понеділок під час брифінгу повідомила заступник начальника відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Вікторія Скорикова, йдеться у прес-релізі організації.

"Ми шукаємо майбутніх співробітників управління аналітики та обробки інформації. Вони займатимуться збором, обробкою та аналізом інформації, яка надходить до бюро, з метою виявлення кримінальних правопорушень, віднесених безпосередньо до підслідності НАБУ. Також оголошено набір на керівні посади оперативно-технічного управління. Загалом це 18 посад", – заявила вона.

Скорикова додала, що особи, які бажають взяти учать у конкурсі, можуть подати відповідні документи до НАБУ протягом 10 календарних днів.

Також вона нагадала, що цього тижня відбудеться тестування кандидатів на посаду детективів для визначення психологічного профілю особистості за допомогою методики MMPI-2.

Усього за весь час в НАБУ було оголошено конкурс на заміщення 41 вакантної посади, з яких вже призначено на посади 13 осіб керівного складу, щодо п'яти кандидатів триває спеціальна перевірка, щодо семи вакансій оголошено повторний конкурс.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування