На Луганщині обстріляли автомобіль мобільної групи боротьби з контрабандою

Неділя, 30 серпня 2015, 03:52

На Луганщині обстріляли автомобіль мобільної групи боротьби з контрабандою, а у Попаснянському районі Луганщини потрапив у засідку автомобіль, в якому їхав один із заступників начальника управління внутрішніх справ.

Про це голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука написав у Facebook.

"Водій, виходячи з-під обстрілу, скерував машину в кювет. На щастя, всі живі", – написав він.

Сейчас доложили: в Попаснянском районе попал в засаду автомобиль, в котором ехал один из заместителей начальника УВД. Водитель, уходя из-под обстрела, направил машину в кювет. К счастью, все живы.

Posted by George Tuka on 29 серпня 2015 р.

Перед цим Георгій Тука повідомив про те, що броньований автомобіль мобільної групи боротьби з контрабандою був обстріляний невідомими.

"Ну от і дочекалися... "Мирні контрабандисти" обстріляли екіпаж мобільної групи. Слава Богу, всі хлопці цілі. П'ять пострілів, пробили броньований "Маверік", – написав він.

Ну вот и дождались.... "Мирные контрабандисты" обстреляли экипаж мобильной группы. Слава Богу, все ребята целы. Пять выс...

Posted by George Tuka on 29 серпня 2015 р.

Як заявив Радіо Свобода Георгій Тука, обсяг контрабанди на Донбасі зменшився за останній місяць на 70 відсотків. Вартість проходу контрабандної фури зросла до 250 тисяч гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування