Джелялов: Вбивцю двох кримських татар затримано

Неділя, 30 серпня 2015, 15:25

Вбивця двох кримських татар, які раніше зникли, а 29 серпня їх було знайдено мертвими з ножовими пораненнями, затриманий.

Про це у Facebook повідомив заступник голови Меджлісу Наріман Джелялов.

"Як повідомили сьогодні вранці, вбивця затриманий. За останньою інформацією, конфлікт між вбивцею і хлопцями розгорівся через дівчину. Чи були вони у стані алкогольного сп'яніння, поки не відомо, але знайомі характеризують їх як позитивних і непитущих, принаймні, надмірно", - зазначив він.

Також Джелялов підкреслив: "З огляду на вкрай тривожну ситуацію у кримському суспільстві, особливо серед кримських татар, причинами якої є незадоволеність політичною ситуацією, міжнаціональними відносинами, роботою, зарплатою, рівнем життя і навіть поганими дорогами, страх за власну безпеку і побоювання за рідних і близьких,  свою частку відповідальності за які несе і влада, ймовірність конфліктних ситуацій навіть на побутовому рівні, на мою думку, зростає".

"Однак деякі кримські "державники" не втрималися від політизації (вбивства), акцентувавши увагу громадськості на українському громадянстві злочинця, прагнучи тим самим відмазати владу від події. Як кажуть, на злодієві і шапка горить. Адже ніхто з офіційних представників громадськості прямо не звинувачував владу у цьому злочині", - додав Джелялов.

Раніше Джелялов оприлюднив інформацію про те, що Мемет Селімов і Осман Ібрагімов, жителі Мирнівської сільради Сімферопольського району зникли.

"21 серпня ввечері близько 21.00 Мемет Селімов 1986 р.н., повідомивши батькам, відправився до свого знайомого Османа Ібрагімова (1988 р.н.). Через деякий час батьки не змогли зв'язатися з ним телефоном, пізніше телефон і зовсім був відключений. Як з'ясувалося пізніше, разом з ним зник і Осман", - йшлося у повідомленні.

Зазначалося, що за непідтвердженою інформацією батьків, Мемет і Осман могли бути викрадені і незаконно утримуються невідомими особами у Сімферополі або околицях.

Згодом Джелялов повідомив, що Мемета Селімова та Османа Ібрагімова, які зникли 21 серпня,  знайдено мертвими, з ножовими пораненнями

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...