Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишні бійці-добровольці готувалися вивезти з зони АТО арсенали зброї

Неділя, 30 серпня 2015, 20:18

У зоні АТО колишні військовослужбовці одного з добровольчих батальйонів планували перевезти вглиб України дві великі партії необлікованої зброї та боєприпасів.

Про це 30 серпня повідомили у прес-центрі СБУ.

"Співробітники СБУ виявили поблизу с.Бахмутівка Новоайдарівського району Луганської області автомобіль з підствольним гранатометом, тротиловими шашками, протипіхотними мінами та ручними гранатами різних типів, патронами і магазинами до автоматичної зброї тощо", - йдеться у повідомленні.

Другу партію зі зброєю було виявлено у "схроні" в покинутих приміщеннях заводу у с. ПоловинкінеСтаробільського району Луганської області.

У схованці виявили 33 кілограми тротилу в шашках, три автоматичні станкові гранатомети, кулемети, автомати Калашнікова, сорок ручних протитанкових гранатометів, ящики з патронами до стрілецької зброї різних калібрів, гранати різної модифікації, 7 реактивних снарядів до РСЗВ "Град". 

Військова прокуратура Луганського гарнізону розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії.

Фото прес-центру СБУ
 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування