Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Глава держкомпанії" порадив дочці Нємцова не "роздувати" тему вбивства

Понеділок, 31 серпня 2015, 07:35

Глава "великої держкомпанії", а в минулому близький соратник Бориса Нємцова, в бесіді з дочкою політика Жанною радив не "роздувати" питання про можливих замовників вбивства в пресі.

Про це повідомляє "Росбалт" з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

Відзначається, що з "главою компанії" у дівчини відбулася вельми неприємна для неї бесіда. Він рекомендував їй задовольнятися тим, що за ґратами перебувають передбачувані виконавці вбивства політика, не "тиснути на слідство" і не "роздувати" в ЗМІ тему про те, що нібито існують "замовники" вбивства, які знаходяться в Чеченській республіці.

"Зараз у оточення цієї людини вельми серйозні неприємності з правоохоронними органами", - пояснив співрозмовник агентства, відмовившись назвати прізвище співрозмовника Жанни.

За версією джерела "Росбалта", зараз Жанна майже не сподівається на те, що "замовники" вбивства батька будуть встановлені в Росії, тому має намір домагатися міжнародного розслідування: спеціальною комісією при ОБСЄ або ООН.

У свою чергу співрозмовник "Росбалта" у правоохоронних органах вважає, що саме з боку представників родини Нємцова на слідство чиниться зараз серйозний тиск, який заважає "об'єктивній роботі і встановленню істини".

Раніше повідомлялося, що фігурант справи про вбивство Бориса Нємцова Руслан Геремеєв як і раніше є службовцем батальйону "Північ" і офіційно він перебуває у відрядженні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...