Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За добу бойовики 111 разів відкривали вогонь з артилерії, мінометів і танків

Неділя, 9 серпня 2015, 07:51

У зоні АТО, незважаючи на Мінські домовленості, незаконні збройні формування продовжують нарощувати вогневу активність.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Учора, о 18.45 і 19.35, бойовики зі сторони селища Калинове застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" по наших позиціях в районі Санжарівки, що на Артемівському напрямку.

Також, близько 19.30, окупанти били з "Градів" по опорному пункту сил АТО в Троїцькому. А о 22.30 по цьому ж опорному пункту найманці вели вогонь з озброєння БМП.

На Донеччині, близько 20.00, російсько-терористичні угруповання били з танків по Пісках, Первомайському, Красногорівці. А майже о 23-й годині по наших позиціях в селищі Водяне била ворожа артилерія калібру 152 міліметри.

Крім того о 20-й годині, вчергове цинічно нехтуючи домовленостями, ворог бив з танку по мирних будівлях у селищі Невельське.

В результаті цього обстрілу поранено троє цивільних осіб.

На Луганщині, з 21-ї години і майже до опівночі бойовики обстрілювали позиції сил АТО в Станиці Луганській.

Слід відзначити і певну активізацію ворожих безпілотників. Близько 14-ї години три літальні апарати противника помічені в районі Маріуполя. А з 21-й і до 23-ї години сім БПЛА виявлено в небі Луганщини.

Загалом, упродовж минулої доби, незаконні збройні формування 111 разів порушили режим припинення вогню. 9 разів противник застосовував артилерію, 41 – міномети, 7 – танки, тричі бандити били з "Градів".

Після опівночі, 9 серпня, російсько-терористичні війська продовжили вогневу активність на Донеччині в районі Опитного, Авдіївки та Мар’їнки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування