Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шокін звільнив заступника прокурора Харківської області Олега Кващука

Вівторок, 1 вересня 2015, 00:16

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом звільнив заступника прокурора Харківської області Олега Кващука. 

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Як зазначено у повідомленні, Кващука звільнено за грубе порушення правил прокурорської етики, скоєння проступку, який порочить працівника прокуратури.

"За результатами службової перевірки, проведеної за фактом публікації в мережі Інтернет відеозапису конфлікту, який мав місце 8 серпня 2015 року у клубі "Panorama Lounge" в м. Харкові, встановлено, що заступник прокурора Харківської області Олег Кващук, грубо порушуючи правила прокурорської етики та загальноприйняті норми моралі і поведінки, під час особистого конфлікту з відвідувачами закладу спровокував його загострення та заподіяв тілесні ушкодження громадянину. Своїм ганебним вчинком він скомпрометував звання працівника прокуратури", - йдеться у повідомленні.

Раніше, в мережі з’явилось відео, на якому чоловік з'ясовував стосунки з опонентом біля розважального закладу і вдарив його кулаком в обличчя. Інші учасники інциденту втрутилися в розбірки і перешкодили продовженню конфлікту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування