В результаті сутичок під Радою поранено 131 особу, 7 з них тяжко

Вівторок, 1 вересня 2015, 01:53

В результаті вибуху гранати під Верховною Радою 131 поранений знаходиться в лікарнях, 7 з них тяжкі.

Про це повідомила лікар і депутат від БПП Ольга Богомолець у facebook.

Згідно з її даними, у військовому госпіталі 25 поранених, два тяжких стабільних з проникаючими осколковими пораненнями легенів. 

В госпіталі МВС - 55 поранених, один важкий, нестабільний, щойно закінчилась спільна операція нейрохірургів МВС, АН, офтальмологів. 

В 17 лікарні - 44 поранених, один з проникаючим осколковим пораненням серця загинув, один тяжкий стабільний з проникаючим пораненням брюшноі порожнини, ще один тяжкий нестабільний, з проникаючими множинними пораненнями черевної порожнини і великою крововтратою.

Зараз проводяться операції, приїхали консультанти з лікарні швидкої допомоги. Зроблені прямі переливання крові від донорів.

В олександрівській лікарні - 7 поранених, один з них важкий нестабільний з проникаючим осколковим пораненням головного мозку. 

"Дякую лікарю-донору 17 лікарні, яка віддала пораненому для переливання свою кров, а також ще 4 донорам, які чекають щоб це зробити", - написала Богомолець

На 23.00 В військовому госпіталі - 25 поранених, два тяжких стабільних з проникаючими осколковими пораненнями легенів....

Posted by Ольга Богомолець on 31 серпня 2015 р.

Як відомо, у понеділок під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Раду і почали кидати димові шашки.

Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату.

Міліція затримала близько 30 осіб, серед яких і того, хто кинув гранату під Радою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News