Затримано "найнебезпечнішого" бійця роти "Торнадо" - Матіос

Четвер, 10 вересня 2015, 02:07

Увечері 9 вересня Головна військова прокуратура затримала бійця роти "Торнадо" на прізвисько "Моджахед", підозрюваного у скоєнні особливо тяжких злочинів.

Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на сторінці в Facebook.

"Жорстко але без стрілянини, слідчі Головної військової прокуратури ... в готельному комплексі на Обухівській трасі під Києвом, ввечері 09.09.2015 розшукали і затримали самого небезпечного і жорстокого з усіх підозрюваних бійців роти "Торнадо" на прізвисько "Моджахед", - заявив Матіос.

Він зазначив, що затриманий Лящук є громадянином Білорусії і переховувався від слідства більше ніж 2 місяці.

Також Матіос повідомив, що затриманий сповідує цінності екстремістської організації ІГІЛ.

"Саме "Моджахед" - Ляшук з надзвичайним цинізмом і зухвалістю, жорстокістю і безжальністю здійснював найбільш жорстокі тортури місцевого населення Луганської області, організовував і брав безпосередню участь у зґвалтуванні затриманих, яких він разом з іншими підозрюваними викрадав з корисливих мотивів", - заявив прокурор.

3) Жорстко але без стрільби, слідчі Головної військової прокуратури, внаслідок філігранної оперативної комбінації праців...

Posted by Анатолій Матіос on 9 сентября 2015 г.

Як відомо, в Луганській області затримано і судом заарештовано 8 осіб, у тому числі сім - бійці роти "Торнадо".

Матіос повідомляв, що зібрані Військовою прокуратурою докази дозволяють обгрунтовано підозрювати командира роти "Торнадо" Руслана Онищенка в скоєнні особливо тяжких злочинів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування