Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко: найбільш реформованим міністерством стало Міноборони

Четвер, 10 вересня 2015, 21:03

Президент Петро Порошенко вважає, що найбільших реформ вдалось осягти у Міністерстві оборони.

В четвер в ефірі програми "Прайм тайм" на Першому суспільному він нагадав, що рік тому усі західні партнери відмовлялись надавати будь-яку допомогу українській армії.

"Рік тому ми не мали друзів, нам ніхто не довіряв. Я зараз можу розкрити ситуацію, коли я попросив наших американських і європейських партнерів про військову допомогу. Я був шокований як президент, почувши відповідь "ні". Але чому, ми – об'єкт агресії, ми має право на вашу допомогу", - розповів Порошенко.

"Мені кажуть, перше, ви не маєте армії. Ми не маємо кому допомагати. А те що ви маєте, вона інфільтрована агентами Росії, і все, що ми вам дамо, тут же буде в Росії, а друге – вона корумпована", - додав він.

Проте, за словами Порошенка, Україні вдалось змінити ситуацію в армії.

"Приїхавши уже в жовтні наші партнери сказали, як це вам вдалось? Ви маєте абсолютно інших людей. Люди були ті самі. На жаль, небагато вдалось звільнити і поміняти. Але дух був уже зовсім інший", - розповідає Порошенко.

"Якщо казати, яке міністерство тепер найбільш реформоване, де вдалось позбавитись (корупції – ред.) через систему електронних торгів, через те, що сьогодні речове, харчове (забезпечення), навіть до озброєнь уже допустили, робить на абсолютно інших принципах – то це Міноборони", - заявив президент.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування