Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У групи, що готувала вбивство Авакова, вилучили арсенал зброї

Субота, 12 вересня 2015, 11:09

‎СБУ вилучила арсенал зброї у групи, що готувала вбивство глава МВС Арсена Авакова.

Як зазначено у повідомленні СБУ від 12 вересня, Служба безпеки провела обшуки у злочинної групи, що готувала вбивство глави МВС  та низку інших замовних вбивств у Києві та Харкові.

"У зловмисників вилучено великий арсенал зброї: чотири міни МОН-50, 67 гранат, чотири гранатомети РПГ-22, три автомати Калашникова, гвинтівка Мосіна, дробовик Mossberg, більше двох кілограм тротилу у шашках, 18 електродетонаторів, прилади нічного бачення, оптичні приціли, біноклі, дальномір, більше п’яти тисяч набоїв різних калібрів, холодна зброя, глушники та магазини до автоматів", - зазначили в СБУ.

Також під час обшуку виявлено 2500 євро, 370 швейцарських франків та дві ампули наркотику "буторфанол". Слідство триває.

 
 

Як відомо, напередодні СБУ заявила, що керівник батальйону "Слобожанщина" був одним з організаторів групи, яка готувалась убити главу МВС Арсена Авакова.

"В результаті спецоперації правоохоронці викрили злочинну групу, яка готувала вбивства високопосадовців міліції, народного депутата, волонтерів та бізнесменів. У Харкові  сьогодні затримано одного з організаторів групи – керівника батальйону "Слобожанщина", - повідомили в СБУ. 

Комбатом "Слобожанщина" є нагороджений медаллю "За військову службу" Андрій Янголенко. Сам батальйон "Слобожанщина" був створений у квітні 2014-го і брав участь в АТО.

Джерело відео - Служба безпеки України

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування