В Ульянченко стверджують, що вона нікуди не втікала

Понеділок, 14 вересня 2015, 14:27

Колишній губернатор Київської області та соратниця Віктора Ющенка Віра Ульянченко перебуває у Києві і не переховується від слідства.

Про це йдеться у коментарі Ульянченко, присланому її прес-службою "Українській правді".

За словами екс-губернатора, інформації про її оголошення у розшук – "це або провокація, або недобросовісна робота правоохоронних органів".

Також у коментарі стверджується, що Ульянченко перебуває у Києві постійно і з липня 2015 року жодного разу не покидала межі України, а також "регулярно та добровільно співпрацює зі слідчими Генеральної прокуратури за відкритим кримінальним провадженням".

"В.І. Ульянченко від слідства не переховується, працюють її офіс та фонд "Велика родина". Тому, немає ніяких підстав вважати В.І. Ульянченко, особою, що переховується від слідства", – сказано у повідомленні.

Як відомо, на сайті МВС Ульянченко значиться у списках тих, хто переховується від влади. Вона начебто зникла 30 червня 2015 року і була оголошена у розшук за запитом СБУ.

На момент написання цієї новини повідомлення про розшук все ще знаходиться на сайті МВС.

Раніше Генеральна прокуратура оголосила про підозру Віктору Януковичу та кільком іншим екс-чиновникам (в тому числі й Ульянченко) за заволодіння мисливським угіддям "Сухолуччя".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування