Генштаб ЗСУ показав зброю і вибухівку у мішках з-під російської "гуманітарки"

Понеділок, 14 вересня 2015, 20:23

На Маріупольському плацдармі неподалік н.п. Орловське бійці військової розвідки ЗСУ викрили і знешкодили спеціально обладнану закладку, яка містила зброю та вибухівку зі складу "гумконвоїв" РФ.

Про це йдеться   у повідомленні прес-служби Генштабу ЗСУ.

У закладці було 4 кілограми тротилу, гранати до ручного протитанкового гранатомету, термобаричний боєприпас та набір різноманітних детонаторів.

"З огляду на особливість цього схрону можна констатувати, що він створений недавно. За набором вибухових речовин можна зробити припущення, що з них можливо мали виготовити міну для підриву пасажирського автобусу. Примітно те, що всі ці боєприпаси та обладнання були спаковані у білі "гуманітарні" російські мішки", - йдеться у повідомленні. "Також вони позначені спеціальним скотчем "Фонд помощи Новороссии". Нагадаємо, що цей фонд створений і активно діє в Російській Федерації", - повідомили у Генштабі.

"Ще раз можна побачити, що замість проголошених продуктів харчування у білих вантажівках до України завозяться зброя і боєприпаси", - зазначено у повідомленні.

Усі фото з Facebook Генштабу ЗСУ
 
 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування