Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Суд над Пукачем знову перенесли – більш як на місяць

Четвер, 17 вересня 2015, 13:37

Апеляційний суд Києва тимчасово задовольнив клопотання сторони захисту екс-генерала МВС Олексія Пукача, надавши для ознайомлення з матеріалами справи адвокату Максиму Гераську 1 місяць.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Тимчасово задовольнити клопотання, надавши стороні захисту на ознайомлення з матеріалами справи 1 місяць. Наступне засідання відбудеться 21 жовтня об 11 годині", - сказав головуючий суддя Степан Гладій.

Після того, як у Пукача з'явився новий адвокат, Апеляційний суд Києва вже вкотре відклав розгляд справи. Адвокат Максим Герасько, якого призначили захищати Пукача в суді на час хвороби основного захисника Григорія Демиденка, постійно вимагав дати йому більше часу для ознайомлення зі справою.

29 січня 2013 року Печерський райсуд Києва засудив Пукача до довічного позбавлення волі, визнавши його винним у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе 16 вересня 2000 року.

Вдова Мирослава Гонгандзе зазначає, що суд не назвав і не покарав головних винуватців смерті її чоловіка – замовників вбивства.

У причетності до злочину підозрювали найвище керівництво країни, яке керувало державою у 2000 році на момент вбивства Георгія Гонгадзе.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування