У понеділок патрульну поліцію презентують у Черкасах, на Полтавщині стартує набір

Неділя, 20 вересня 2015, 15:57

21 вересня у Кременчуці (Полтавська обл.) стартує набір кандидатів до  нової патрульної поліції.

Про це повідомили у прес-службі МВС Україні. 

У Полтаві набір розпочнеться   23 вересня.

"Участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, не залежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення не нижче категорії "В", не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін", - зазначили в МВС.

У Кременчуці набір розпочнеться о 9:00 у приміщенні Міського палацу культури та триватиме до 12 жовтня, у Полтаві - 23 вересня, о 9:00 у приміщенні Полтавської облради, триватиме до 14 жовтня.

"Кандидат має подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест. Після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, а після складання іспиту - відповідальна та перспективна робота", - заявили в МВС.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія не нижче категорії "В".

Відбір кандидатів почнеться з 13 жовтня в Кременчуці та з 15 жовтня у Полтаві, після чого на потенційного курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання.

Окрім того 21 вересня у Черкасах відбудеться презентація нової патрульної поліції: початок заходу запланований на 11:00  у приміщенні Черкаської обласної філармонії.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування