У Черкаській і Херсонській областях від БПП на вибори йдуть колишні регіонали

Понеділок, 21 вересня 2015, 05:01

До місцевих органів влади на найближчих виборах від БПП "Солідарність" претендуватимуть колишні члени Партії регіонів.

Так, в облраду Черкаської області від БПП "Солідарність" збирається балотуватися колишній член Партії регіонів, головлікар обласного онкодиспансеру Віктор Парамонов. Інформацію про нього на своєму сайті розмістила сама Черкаська територіальна організація партії.

 

Як відомо, Парамонов - колишній депутат обласної ради від Партії регіонів. У 2012 році він балотувався до Верховної Ради від ПР по скандальному 194 округу.

Також, як повідомляють Херсонські вісті, на з'їзді партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" було прийнято рішення висунути в мери міста Нова Каховка чинного мера Володимира Коваленка.

"Незважаючи на всі вмовляння партійного активу Нової Каховки не підтримувати кандидатуру Коваленко на пост мера міста, обласне керівництво партії в особі Олени Урсуленко та Андрія Путилова таки висунула його на посаду мера. Більше того, Коваленко, який відправляв тітушек на Майдан був запрошений на з'їзд партії (на фото) і сидів навколо справжніх Героїв і народних депутатів України", - сказав виданню один з учасників з'їзду.

 

Володимир Коваленко вперше був обраний мером міста Нова Каховка від партії "Наша Україна" в 2006 році, коли президентом був Віктор Ющенко, а на другий термін його обрали від Партії регіонів, коли країною вже керував Віктор Янукович.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування