Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярош пояснив, чому не рветься в президенти

Вівторок, 22 вересня 2015, 12:30

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош запевняє, що не має наміру "брати владу" в революційний спосіб.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Ярош зазначив, що свідомий того, що російські спецслужби можуть використати активістів ПС для провокування на сумнівні акції і дії проти влади

"Я не боюсь, а остерігаюсь таких речей. Більш того, наша служба безпеки працює над тим, щоб нейтралізовувати можливість інфільтрації їхньої агентури, яка б провокувала отакі речі, і в темну використовувала", - каже Ярош.

"Я ж людина, живу в реальному світі, і розумію, що демонічний образ, який створили російські ЗМІ для "Правого сектора" і для мене особисто, він не просто так створений. Мільйони кидають на те, щоб нас демонізувати. Це ж для чогось потрібно", - додає він.

Ярош запевняє, що не має наміру здійснювати переворот з метою прийти до влади:

"І коли до мене хлопці звертаються – "давайте революцію, бо вже дістало, у мене вже й жити нема за що", я їм пояснюю дуже просто – навіть якщо ми б змели цю владу, то не краща би прийшла.

Я не маю бажання брати владу. А багато хто каже: "От Яроша призначимо президентом, він вирішить всі питання". Вони просто не розуміють, що ми зруйнуємо одразу фінансову систему, економіка вся стане, і так далі. І по-друге, у мене немає бажання займатися цим", - каже лідер ПС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування