Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Свободі" заявили про обшуки у помешканнях її активістів

Субота, 26 вересня 2015, 11:17

У "Свободі" заявляють про обшуки, які зранку 26 вересня проводить міліція у помешканнях свободівців у Києві, Одесі та на Прикарпатті.

Про це йдеться у повідомленні ВО "Свобода".

"Близько 7:00 десять автоматників прийшли обшуковувати помешкання керівника Контрольно-ревізійної комісії ВО "Свобода", екс-нардепа Олега Гелевея. Вони виламали вхідні двері й настільки налякали 80-річну матір свободівця, що довелося викликати швидку", - заявили у "Свободі".

Зазначено, що ухвали суду про обшук у правоохоронців немає.

"Невідомі також причина та мета обшуку. На місці перебувають представники юридичної служби "Свободи" адвокати Сидір Кізін та Олег Бондарчук", - зазначили у "Свободі".

Разом з тим у м.Тисмениця на Прикарпатті "з обшуком прийшли додому до колишньої дружини народного депутата України VІВ скликання, очільника Київської обласної "Свободи" Ігоря Сабія Лесі, із якою Ігор не проживає 15 років".

"Свободівець не є зареєстрований за тією адресою", - йдеться у повідомленні.

Також, за повідомленням, з обшуком прийшли в помешкання Ігоря Сабія у м.Хмельницькому.

"У квартирі в момент обшуку перебуває дружина націоналіста Юлія та троє їхніх малолітніх дітей, найменшому з яких - 3, 5 роки", - повідомили у ВО.

"Обшуки відбуваються в Одесі: міліція прийшла одразу до трьох активістів. Обшуки тривають у двох заступників голови одеської облорганізації ВО "Свобода" Олександра Станкова та Гліба Громова, а також у першого номеру списку об'єднання до Одеської обласної ради Костянтина Васильця", - заявили у "Свободі".

Також повідомляється про обшук у журналістки "Українського тижня", бійця-добровольця Валерії Бурлакової.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування