В Одесі затримали нетверезого генерала і п'яного полковника ЗСУ за кермом

Субота, 26 вересня 2015, 13:48

В Одесі активісти Автомайдану затримали командира військової частини А1620 полковника Горло К.М (Повітряні сили ЗСУ) і головного інспектора Повітряних сил ЗСУ генерала Петрушенка, які у нетверезому стані їздили містом.

Про це повідомили активісти на сайті Автомайдану Одеси.

"Затримали командира 14 бригади і генерала за формою. Отже: керування у нетверезому вигляді, спроба збити людину", - зазначено у повідомленні.

 

Журналіст Сергій Братчук у своєму Facebook повідомив, що у полковника, який був за кермом, вміст алкоголю у крові сягав 1,8 проміле.

Одесса. Полковник - водитель. Генерал - пассажир. Алкоголь у водителя - 1.8. Сработали гражданские активисты. Помогала полиция (сегодня месяц, как они заступили на патрулирование). Репост.

Posted by Sergey Bratchuk on 25 сентября 2015 г.

Як заявив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко, за фактом затримання полковника Горло у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля призначено службове розслідування.

"Полковник Горло К.М. на час проведення розслідування усунутий від виконання посадових обов’язків. Рішення по ньому буде прийнято за результатами розслідування. Про результати обов’язково повідомлю", - зазначив Муженко. 

"Що стосується іншого затриманого - генерала Петрушенка – Головного інспектора Повітряних сил ЗС України - рішення буде прийнято Міністром оборони України", - додав начальник Генштабу. 

Також Муженко уточнив, що військовослужбовці 14-ї механізованої бригади ЗСУ "разом з своїми командирами з честю та гідністю виконують свій військовий та громадянський обов’язок у визначених районах АТО".

Джерело відео - Новости 7 канал Одесса

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News