У Києві затримали екс-пасинка Фірташа, який був у розшуку за ДТП

Вівторок, 29 вересня 2015, 10:33

У ніч на 29 вересня у Києві затримали розшукуваного Сергія Калиновського, колишнього пасинка олігарха Дмитра Фірташа.

Про це повідомляє депутат, радник голови МВС Антон Геращенко у Facebook.

"Сьогодні вночі близько 3 години ранку співробітники патрульної поліції Києва у Дарницькому районі зупинили автомобіль Porsche Cayenne, водій якого грубо порушував правила дорожнього руху. Виявилося, що за кермом був громадянин з ознаками алкогольного сп'яніння. При цьому у водія не було при собі жодних документів", - пише він.

"Водій 30 років зробив вигляд, що йому стало зле, і викликав собі швидку допомогу. Співробітники поліції вирішили проїхати за водієм у лікарню для того, щоб домогтися встановлення його особи", - повідомляє Геращенко.

За його словами, поліцейські встановили, що затриманим є "Калиновський Сергій Зіновійович 1985 р. н., пасинок відомого олігарха Дмитра Фірташа, який із 2007 року – у міжнародному розшуку за скоєне ДТП зі смертельним результатом".

Калиновського затримано, слідчі готують клопотання до суду про утримання його під арештом без можливості внесення застави, повідомив Геращенко.

Депутат пообіцяв звернутися до слідства "із пропозицією вивчити історію того, як Сергію Калиновському вдавалося 8 років переховуватися від слідства і суду, і хто йому в цьому допомагав".

Патрульная полиция Киева задержала подозреваемого в двойном смертельном ДТП, который 8 лет !!! скрывался от суда и следс...

Posted by Антон Геращенко on Tuesday, September 29, 2015

30 травня 2007 року тоді 22-рінчий Калиновський на новій BMW M6, яку нібито збирався купити, на великій швидкості скоїв ДТП на бульварі Шевченка у Києві, у результаті якого помер 38-річний водій ВАЗ-21011 – прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський, а також супутниця Калиновського Анастасія Броннікова.

Калиновський тоді потрапив у лікарню, а потім утік із неї й зник. Його навіть не змогли допитати тоді.

Його мати Марина Фірташ тоді заявляла, що її колишній чоловік розірвав їхній шлюб на несправедливих умовах, а подією з її сином намагався її шантажувати.

Калиновського оголосили в міжнародний розшук.

Розшук Калиновського

У 2013 році він викладав у соцмережах свої фото, зроблені в Києві.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News