Хакери: Янукович і Ахметов тісно пов'язані з "ДНР"

Четвер, 3 вересня 2015, 14:03

Віктор Янукович та олігарх Рінат Ахметов тісно пов’язані із ватажками "ДНР".

Про це свідчить переписка між співробітниками так званого "Міністерства держбезпеки ДНР" і "прокуратури", яку оприлюднили хакери з "Анонімного інтернаціоналу" (більш відомі як "Шалтай-Болтай").

Хакери розмістили документи з листування на сайті "Анонімного інтернаціоналу".

Так, в одному з них йдеться про те, що бойовики на чолі з Олександром Захарченком створюють корупційні схеми.

Також там вказується, що в жовтні 2014 року до Донецька на два дні приїжджав Рінат Ахметов зі своїми наближеними людьми і кримінальними авторитетами (Іванющенком Ю.В. на прізвисько "Юра Малий", "Юра Єнакієвський"; Ляшко М.М. на прізвисько " Косс ").

У Донецьку Ахметов провів закриті наради з керівництвом "ДНР", зокрема з так званими "прем'єром" Олександром Захарченком, "віце-прем'єром" Калюсським., "міністром доходів і зборів ДНР" Тимофєєвим.

На зустрічах були досягнуті домовленості про призначення на ключові пости "міністрів ДНР" людей Ахметова".

Також Ахметов і Захарченко домовилися - далі цитуємо:

"- обраних депутатів в Народну Раду ДНР замінити в терміновому порядку на людей Ахметова Р.Л. і частково на людей Захарченко А.В.;

- прийняття Верховною Радою України Конституції для Донбасу аналогічної Кримській 1991 року;

- надання повної автономії Донбасу у складі України;

- повністю вугільну галузь Донбасу (видобуток вугілля) передати під повний контроль Єнакіївської ОЗГ (Іванющенко-Янукович) у якості відступних".

У цьому ж файлі вказується, що на території "ДНР" від імені Ріната Ахметова та Віктора Януковича діють кримінальні авторитети, які створюють приватні воєнізовані підрозділи:

Для збільшення натисність на зображення, b0ltai.org 

"Окрім цього деякі впливові особи такі, як Ахметов Рінат Леонідович, від імені якого на території ДНР діє кримінальний авторитет Ляшко М.М. по кличці "Косс" і Янукович Віктор Федорович, Янукович Олександр Федорович від імені якого на території ДНР діє кримінальний авторитет Іванющенко Ю.В. по кличці "Юра Малий", "Юра Єнакієвський") створюють свої приватні законспіровані воєнізовані підрозділи переважно з числа осіб з кримінальним минулим, що воюють  в даний час в бойових підрозділах ДНР".

Крім того, документи містять соцопитування, проведені серед жителів Донецька і Макіївки. Їх результати говорять про невдоволення населення ситуацією в "ДНР" та керівництвом цієї організації.

Для збільшення натисність на зображення, b0ltai.org  

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування