Зведену мобільну групу під Щастям розстріляв хтось із наших - Тука

П'ятниця, 4 вересня 2015, 01:39

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що українську зведену мобільну групу по боротьбі з контрабандою під Щастям розстріляли не бойовики, а хтось "з наших".

Про це повідомляє "5 канал".

"Я абсолютно переконаний, що це було просто вбивство, до якого ніяке ДРГ сепаратистів не причетне. На моє переконання, це зробив хтось із наших. Або це військовий підрозділ, або підготовлені певні структури саме з тих підрозділів, які у цьому секторі контролюють лінію перетину кордону. Це мова йде про 92-гу бригаду", - зазначив глава області.

Тука повідомив, що напередодні "були і погрози, і відверті спроби "домовитися".

"Я вже цій людині не просто сказав, я їй написав, що з вчорашнього ранку вона із звичайнісінького зрадника і "бариги" перетворилась на вбивцю. Ця людина – вона перейшла вже межу. Все – ні про які зустрічі, розмови, перемовини віднині – ніяких шансів. Я буду його знищувати", - запевнив Тука.

На уточнююче запитання журналіста, чи знає він конкретну людину, відповідальну за цей злочин, Тука відповів ствердно: "Так… І я знаю, що він знає – через посередників". "На війні, як на війні. Або ми їх, або вони нас", - заявив чиновник.

Нагадаємо, між Щастям і Слов'яносербськом у засідку потрапила українська мобільна група у боротьбі з контрабандою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування