Яценюк назвав звинувачення Саакашвілі брехливими

П'ятниця, 4 вересня 2015, 15:18

Прем'єр Арсеній Яценюк назвав звинувачення з боку одеського губернатора Михеіла Саакашвілі брехливими.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я розумію всю емоційність, я розумію, як йому важко. Важко всім. Ми тут всі єдині, і тому емоції, необгрунтовані звинувачення грають на руку тільки тим, хто проти реформ, хто проти реальних змін в Україні. Тим більше не годиться колишньому президенту прибігати до брехливих звинувачень. Але я – його перший союзник", – заявив Яценюк.

Разом з тим прем'єр запевнив, що цінує позицію Саакашвілі щодо митниці, "але все має бути в рамках закону, після розслідування".

Говорячи про перспективи співпраці з одеським губернатором, Яценюк зазначив, що обидва чиновники несуть відповідальність згідно займаної посади.

"Михайло повинен працювати, і він буде працювати. Я на жодні особисті випади не реагую. Мова не йде про персоналії, не про емоції. Мова йде про відповідальність за долю країни, про мою відповідальність перед Україною, про відповідальність Михайла перед одеситами, і ми тут єдині ", – додав Яценюк.

Як відомо, у четвер Саакашвілі звинуватив Яценюка в роботі на олігархів, зокрема – на Ігоря Коломойського і Ріната Ахметова. Причиною стало відновлення в посаді голови Державіаслужби Дениса Антонюка, з яким у Саакашвілі раніше був конфлікт. Також він заявив, що митницю, як і раніше контролює Віталій Хомутиннік, а не Роман Насіров.

При цьому він у черговий раз спростував намір очолити уряд.

У п'ятницю Кабмін звільнив Антонюка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування