У "ДНР" пояснили з чим пов'язане відсторонення Пургіна

Субота, 5 вересня 2015, 02:45

Відсторонення  Андрія Пургіна з посади голови "Народної ради" самопроголошеної "Донецької народної республіки" пов'язанне зі спробою зриву засідання "парламенту".

Про це, як передає сепаратистський сайт "Донецьке агентство новин", заявив Денис Пушилін, який призначений тимчасово виконуючим обов'язки глави "парламенту".

За його словами, у п'ятницю "депутатському корпусу довелося вислухати завідомо неправдиві заяви, зроблені з метою нагнітання і дестабілізації ситуації".

Пургін потрапив під вплив глави апарату "народної ради" Олексія Александрова, вважає Пушилін.

Першим своїм наказом "в.о. спікера" відсторонив від посади Александрова.

Раніше повідомлялося, що в самопроголошеній "ДНР" відбувся переворот. Александрова оголосили в розшук. За деякими даними, він затриманий. Також повідомлялося про арешт Пургіна.

Як заявили в так званому "МГБ" терористичної організації "ДНР", почалося розслідування стосовно колишнього, так званого голови апарату "народної ради" самопроголошеної "ДНР" Александрова.

Повідомляється, що "МГБ" закрило в'їзд в "ДНР" Александрову "у зв'язку з його деструктивною діяльністю, яка представляла загрозу державній безпеці республіки".

За їхніми даними, у п'ятницю Александров намагався проникнути на територію окуповану "ДНР", але спроба була зупинена.

"У той же час Пургін з групою "депутатів ", користуючись депутатською недоторканністю, сприяли незаконному перетинанню кордону Александровим і в даний час сприяють його укриттю від органів правосуддя. За даними фактами проводиться розслідування", - сказано в заяві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News