Бойовики 19 разів порушили перемир’я, в хід знову пішли міномети

Субота, 5 вересня 2015, 07:48

Загалом упродовж минулої доби 4 вересня незаконні збройні формування 19 разів порушували перемир'я, з них 18 випадків застосування ворогом зброї зафіксовано саме поблизу Донецька.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Наприкінці доби незаконні збройні формування дещо активізували обстріли українських позицій з 18-ї години і до опівночі.

Упродовж вечора ворог п'ять разів вів вогонь по опорних пунктах сил АТО зі стрілецької зброї і гранатометів, а майже о 19-й годині по українських позиціях в Мар'їнці найманці двічі били з 82-міліметрового міномета.

Крім того, близько 21-ї години бандформування обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт сил АТО в Опитному, а з гранатометів і знову ж таки із стрілецької зброї - наші підрозділи в Красногорівці.

Один раз бойовики вели вогонь на Луганщині.

З початку нової доби і до 6-ї ранку 5 вересня активність російсько-терористичних військ на Донецькому напрямку тривала. Майже з опівночі і до 2-ї ночі бойовики з танку, 82-міліметрових мінометів, гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї били по позиціях сил АТО в Мар'їнці.

Крім того, в цьому ж районі близько 2-ї ночі по нашому опорному пункту працював ворожий 120-міліметровий міномет. Також з опівночі і до першої ночі противник зі сторони Малої Калинівки тричі обстрілював зі стрілецької зброї українські підрозділи в Луганському, що на Артемівському напрямку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування