Один з лідерів тітушок втік з-під домашнього арешту - адвокат

Вівторок, 8 вересня 2015, 17:36

Член "Оплоту" міліціонер Таваккул Рагімов, якого звинувачують у викраденні людей під час Євромайдану, втік з-під домашнього арешту.

Про це у Facebook у вівторок заявив адвокат потерпілих Павло Дикань.

РАГІМОВ ТАКИ ВТІК!!!Вчора, 7 вересня, у Оболонському суді м. Києва мало відбутися чергове судове засідання у кримінальн...

Posted by Pavel Dykan on 8 вересня 2015 р.

За його словами, 7 вересня в Оболонському суді Києва мало відбутися чергове судове засідання у кримінальному провадженні по звинуваченню групи "тітушок" з Харкова у викраденні людини, побоях, катуванні, грабежі, погрозі вбивством.

"Основний обвинувачений по справі - діючий працівник міліції Таввакум Рагімов у суд не з'явився, його адвокат заявив, що не має зв'язку із клієнтом. Другий адвокат взагалі не з’явилася", - пише адвокат.

"Рагімова з-під варти звільнила, при існуючих ризиках по ст. 177 КПК, а саме доведених фактах незаконного впливу з боку адвоката та родичів Рагімова на потерпілого та інших обвинувачених, суддя Печерського суду Середа", - зазначає адвокат.

"Суддя ж Оболонського суду Бевзенко, незважаючи на неодноразові клопотання прокуратури, підтримані і потерпілими і іншими обвинуваченими, також не стала обирати Рагімову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та й навіть домашній арешт затвердила лише в нічний час. Для мене очевидно, що в даному випадку ми маємо справу з системним перешкоджанням здійсненню правосуддя саме з боку суддів", - зазначив Дикань.

Він також стверджує, що за час досудового розслідування та суду "керівництво МВС Рагімова від посади так і не відсторонило і не звільнило, і він мав доступ до усіх баз даних та оперативної інформації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...