МВС не знайшло перешкод для роботи виборчкому у Маріуполі

Субота, 10 жовтня 2015, 20:52

Повідомлення про знищення електронної бази даних виборчих комісій Маріуполя не підтвердилася.

Про це йдеться у заяві прес-центру облуправління МВС після проведеної перевірки за зверненням голови Маріупольської міської виборчої комісії. 

"Встановлено, що у паперовому вигляді уся документація, яка передбачена законом та необхідна для роботи районних виборчих комісій, в наявності.Згідно нормативних документів, які регулюють діяльність територіальних та районних виборчих комісій, не передбачено збереження інформації в електронному вигляді на будь-яких носіях", - заявили в МВС.

Також зазначається, що електронні файли, про які йшлося у заяві голови Маріупольської міської виборчої комісії Дьоміної О.І., "створені членами комісії самовільно з метою полегшення роботи зі списками кандидатів".

"Відсутність вказаних файлів не перешкоджає роботі районних територіальних комісій та не впливає на виборчий процес в цілому" - підкреслили в МВС.

При цьому, згідно з повідомленням, голови районних виборчих комісій Маріуполя "підтвердили наявність всіх необхідних для їх діяльності документів на місцях та вказали, що жодного порушення їх діяльності немає".

"Ознак адміністративного чи кримінального правопорушення за результатами перевірки не встановлено", - додали в МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування