Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Місія ОБСЄ: Бойовики порушують певні лінії відводу озброєння

Понеділок, 12 жовтня 2015, 22:00

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ 10 жовтня зафіксувала наявність важкого озброєння на території, підконтрольній бойовикам самопроголошених "ДНР" та "ЛНР".

Про це сказано у звіті місії за 11 жовтня.

"Безпілотні літальні апарати Спеціальної моніторингової місії й надалі спостерігають наявність важкого озброєння, що порушує певні лінії відводу", - йдеться у повідомленні.

"10 жовтня на підконтрольних "ДНР" районах місія зафіксувала наступні види озброєння: у районі Сонцевого (60 км на схід від Маріуполя) 23 основних бойових танки, у районі Комсомольського (74 км на схід від Маріуполя) сім танків й іншу техніку, у районі Петровського (77 км на схід від Маріуполя) три самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" й у районі Роздольного (64 км на північний схід від Маріуполя) одну самохідну гаубицю 2С1 "Гвоздика", - сказано у звіті.

Крім того, за межами певних місць для відведення зброї було помічено десять танків у районі села Круглик на підконтрольній бойовикам "ЛНР" території на військовому полігоні для навчань.

Як відомо, 11 жовтня сили АТО завершили відведення артилерії калібром меншим від 100 мм від лінії розмежування на Донбасі.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування