Полторак: Україна вивчає обставини обстрілу сил АТО під Авдіївкою

Середа, 14 жовтня 2015, 10:29

Представники ЗСУ спільно з російською стороною вивчають обставини обстрілу позиції ВСУ під Авдіївкою, внаслідок якого загинув один український військовий, двоє отримали поранення.

Про це у коментарі журналістам 14 жовтна повідомив глава Міноборони Степан Полторак.

"Зараз ми розбираємося, що саме сталося. Справа в тому, що з того боку є люди, які не контролюються владою "ДНР/ЛНР", тому зараз наш представник разом з представниками Росії перевіряє інформацію, і тільки після цього будуть прийнято рішення про наші подальші дії", - сказав він.

За словами міністра оборони України, "в цілому, ми готові з завтрашнього дня, якщо все буде нормально, відводити міномети в секторі "А"(Луганська обл.)".

Також Полторак нагадав, що на цьому напрямі вже відведено озброєння і танки, і всі вимоги, викладені в укладених домовленостях, були дотримані.

Як відомо, раніше  командир батальйону ОУН Микола Коханівський повідомив, що в результаті обстрілу шахти Бутівка під Донецьком загинув командир підрозділу антитерористичної операції, двоє військових отримали поранення.

За його даними, стріляли з РПГ по позиціях сил АТО на шахті Бутовка.

Штаб АТО підтвердив інформацію про загиблого і поранених: "Бандити не обмежилися звичайними провокаціями і вели вогонь по наших позиціях з підствольних і автоматичних гранатометів південніше Авдіївки".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування