Тягнибок закликав силовиків не допустити провокацій

Середа, 14 жовтня 2015, 12:51

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав правоохоронців не допустити провокацій під час "Маршу Героїв" у День захисника України. 

Про це Тягнибок заявив 14 жовтня журналістам, повідомляють Українські новини.

Зі слів Тягнибока, до "Маршу Героїв" правоохоронці підготувалися набагато краще, ніж до 31 серпня, зокрема налагодили контакт зі службою охорони "Свободи".

"Я сподіваюся, що ніяких провокацій не буде. Ми зробили максимум можливого. Ми звернулися до правоохоронних органів і вимагали, щоб вони виконували свої обов'язки, а не тому, що це було 31 серпня", - сказав він.

Як відомо, перед мітингом у центрі Києва правоохоронці вилучили у групи осіб фаєри.

14 жовтня в Україні відзначають кілька свят - свято Покрови, день створення УПА та День українського козацтва, а також День захисника Вітчизни.

На Михайлівській площі у центрі Києва ВО "Свобода" та ПС проведуть мітинг з нагоди річниці створення УПА, після чого проведуть ходу центральними вулицями Києва (парку ім. Шевченка - Михайлівська пл.), а також акцію під СІЗО, де утримуються активісти, підозрювані у вбивстві публіциста Олеся Бузини.

У столичному главку МВС заявили, що для забезпечення безпеки у Києві буде посилено заходи безпеки, порядок охоронятимуть до 5 000 правоохоронців.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування